Samen met Dynamic Activities op ontdekking

Wat is er nou leuker dan leerlingen hun talenten laten ontdekken en benutten? Ze verstelt laten staan van zichzelf? Ze alle tools bieden voor een mooie toekomst? Dat is precies de reden waarom we in 2008 met Dynamic Activities startten. En waarom we positieve en inspirerende ontdekkingstochten organiseren en coördineren binnen de wereld van CKV.

Chill én leerzaam

Voor je leerlingen zijn de kunst- en cultuurvakken vaak de highlights in hun lesprogramma. Zij vinden het gewoon chill. En toch brengen die lessen ook veel in beweging. Leerlingen leren dat kunst eindeloos veel gezichten heeft. Stimuleren hun creativiteit. Worden uitgedaagd om verrassende oplossingen te zoeken. En, niet onbelangrijk: deze nieuwe generatie heeft waanzinnig veel kunstzinnig talent! Laten we ze vooral meegeven dat ze van dat talent hun beroep kunnen maken! Onze creatieve professionals laten je leerlingen alle aspecten van CKV én van zichzelf ontdekken.

Vanuit ons moederschip in Rotterdam

Dynamic Activities is geboren uit enthousiasme. We wilden het verschil maken voor leerlingen. Samen werken aan een successen. Aan verbetering. Aan een mooie toekomst. In eerste instantie focusten we ons op Rotterdam, maar terwijl wij daar nog steeds in ons moederschip zitten, wordt de kring om onze thuisbasis steeds groter… En groter… Inmiddels hebben we vakleerkrachten door het hele land en werken we overal in Nederland. En daar zijn we zó trots op!

Wil jij dit ook?
Samen talenten ontwikkelen

De scholen en instellingen waarmee we samenwerken, zijn onze partners. Hun doelen zijn onze doelen. En we maken ons er hard voor om die te realiseren. Samen gaan we in gesprek en zoeken we naar maatwerkoplossingen die jouw school én leerlingen verder helpen. En daarbij ontzorgen we je volledig. Of het nu gaat om een CKV-dag, één CKV workshop, een serie lessen of een compleet jaarprogramma: wij regelen het voor je. Makkelijk zat!

Heel relaxed!

Jij kunt pas écht ontspannen achterover leunen, als je al zeker weet dat alle CKV-lessen soepeltjes verlopen. Dus regelen we dat voor je. Onze coördinator stemt alles met je af en gaat aan de slag. We zoeken gedreven, vakbekwame creatievelingen, die perfect bij jouw vraag én jouw school passen. En om te zorgen dat ons aanbod en dienstverlening aan alle eisen voldoen, monitoren we continu de kwaliteit. Kortom: we doen op alle fronten ons stinkende best, zodat jij gewoon rustig kan ademhalen.

Grow shop voor leerlingen

Bij Dynamic Activities is alles erop gericht leerlingen te laten groeien. Dus kun je onze kunst- en cultuurlessen inzetten tijdens het reguliere lesprogramma, maar ook tijdens de leertijduitbreiding of zomerschool. Net wat jij wil. We kunnen je zelfs de complete zorg voor de leertijduitbreiding en zomerschool uit handen nemen. Hoe dan ook: we helpen je graag om leerlingen alles uit zichzelf te laten halen. We dagen ze uit, laten ze hun doelen behalen, grenzen verleggen en uitblinken.

Hoe laat jij je leerlingen groeien?