Online CKV-masterclass voor een gezamenlijke creatieve boost

Verras jij je leerlingen met een creatieve, online CKV-masterclass? Een masterclass die ze gewoon van achter hun PC kunnen volgen? De workshops worden live verzorgd door één van onze professionals, via het platform dat jullie voor je lessen gebruiken. Zo zijn je leerlingen thuis, maar toch samen aan de slag. Dat is soms hilarisch, maar soms ook verrassend. Of emotioneel. Iedereen kan meedoen, want er worden alleen materialen gebruikt die je in ieder huishouden vindt.

Masterclass Lockdown Painting

Huh? Een online CKV-masterclass Lockdown Painting? Ja! Want door de lockdown zijn we beperkt in de spullen die we in huis hebben. Tijdens deze masterclass zet jij je leerlingen aan het denken. Want zijn ze wel zo beperkt? Of kunnen ze er een lekker maffe en creatieve draai aan geven en gewoon lekker schilderen met materialen die iedereen tot z’n beschikking heeft? Aarde, scheerschuim, jam… Alles mag en alles kan! Wie maakt het leukste/mooiste/creatiefste kunstwerk van allemaal?

ONTDEK MEER

Masterclass Spoken Word

Je leerlingen een eigen verhaal, gedicht of monoloog laten schrijven, dat ze vervolgens voordragen aan hun klasgenoten. Dat is natuurlijk superspannend om te doen, maar er komen heel wat mooie pareltjes bovendrijven. Hoe mooi is het, als je leerlingen de gedachten en beelden uit hun hoofd zó verwoorden en voordragen dat ze anderen daarmee raken? Dat ze anderen aan het denken zetten of verrassen? Deze masterclass Spoken Word geeft leerlingen een flinke boost zelfvertrouwen en maakt ze echte spoken words masters!

ONTDEK MEER

Masterclass Striptekenen

Een eigen stripverhaal schrijven en tekenen: dat is wat je leerlingen doen tijdens de masterclass Striptekenen. Het is natuurlijk superleuk om een eigen strip te tekenen, maar ongemerkt zijn ze daarbij ook bezig met taal. Met een verhaal op papier zetten, dat een kop en een staart heeft. Onder deskundige begeleiding werken ze dat vervolgens uit tot karakters en beelden die echt gaan leven.

ONTDEK MEER

Vragen? Neem contact op

Heb je vragen over de online CKV workshops? Of zit de les die jij in gedachten hebt er niet bij? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee!