Iedereen kan overtuigend en inspirerend presenteren! We laten je leerlingen zien hoe ze overkomen en werken samen aan non-verbale en verbale communicatie. Houding, uitstraling, etiquette en emoties staan bij de workshop Presenteren centraal. Door daarnaast aandacht te besteden aan een goede voorbereiding en opbouw van de presentatie, komt de boodschap krachtig over.

Workshop Presenteren: zeker weten, dat kun je leren

Tegenwoordig is het een must om jezelf goed te kunnen presenteren. Of je het nou leuk vindt of niet: je zult eraan moeten geloven. Dus kun je maar beter zorgen dat je het kan! Tijdens deze workshop leren we je leerlingen alles over presentatietechnieken. We laten ze oefenen, hun eigen presentatie terugzien en elkaar feedback geven. Zo staan ze na afloop beter én met meer zelfvertrouwen voor een groep!

Van eenmalige actie tot doorlopende leerlijn

De workshop Presenteren is geschikt voor leerlingen uit alle jaarlagen. Je kunt deze workshop als losse activiteit aanbieden, als onderdeel van een CKV-dag, als blok van een aantal lessen of als compleet jaarprogramma met een doorlopende leerlijn. Er is een standaardprogramma met een doorlopende leerlijn aanwezig, maar dit kan altijd worden aangepast aan de speerpunten en wensen van de school. Ook alle tussenliggende varianten zijn mogelijk.

Wij regelen alles voor je!

  • De organisatie en coördinatie van de workshop(s)
  • De ontwikkeling van uitdagende lesprogramma’s
  • Enthousiaste en gekwalificeerde creatieve professionals
  • Continuïteit: de lessen gaan altijd door
  • Constante kwaliteitsmonitoring
Meer weten over CKV workshop Presenteren?

Wil je meer weten over deze CKV workshop? Neem dan contact met ons op, dan beantwoorden we je vragen. En als je wil, denken we ook graag met je mee over de mogelijkheden.