Een culturele fietstocht? Ja, man! Laat je leerlingen lekker op hun fiets rond peddelen door Rotterdam. Laat ze de stad écht beleven. Dingen zien waar ze normaal zonder omkijken aan voorbij gaan. Op plekken komen waar ze nog nooit zijn geweest. Enne: wij hebben het hier over Rotterdam, maar het kan natuurlijk ook in een andere stad. Laat maar weten!

Culturele fietstocht dwars door Rotterdam: ech gers man!

In ongeveer 3 uur tijd nemen onze ervaren gidsen jouw leerlingen mee om Rotterdam te beleven. Dus: alle tijd om cultuur en art te proeven. Op de fiets! Want de Markthal, Erasmusbrug, het nieuwe Boijmans van Beuningen, de Witte de Withstraat en de Kubuswoningen… Daar valt heel wat aan te ontdekken. Het zijn zomaar wat voorbeelden waar we langsgaan. Net als Katendrecht. Daar ervaren je leerlingen het verschil in architectuur tussen het oude en het nieuwe gedeelte. Het is een fietstocht die hun ogen opent!

Wij regelen alles voor je!

  • De organisatie en coördinatie van de workshop(s)
  • De ontwikkeling van uitdagende lesprogramma’s
  • Enthousiaste en gekwalificeerde creatieve professionals
  • Continuïteit: de lessen gaan altijd door
  • Constante kwaliteitsmonitoring

Meer weten over de Culturele Fietstocht?

Wil je meer weten over deze CKV workshop? Of wil je een Culturele Fietstocht in je eigen stad? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden al je vragen. En als je wil, denken we ook graag met je mee over de mogelijkheden.