‘The best way to predict the future is to create it’: dat is ons uitgangspunt. Dus krijgen je leerlingen bij de bootcamp Toekomst & Werk de tools om die toekomst naar hun hand te zetten. Functionele taalvaardigheden en algemene vaardigheden, zoals (projectmatig) plannen en creative thinking, komen aan bod. Alles om later met plezier succesvol te zijn.

 

Bootcamp Toekomst & Werk: tools voor een mooie toekomst

Leerlingen moeten tegenwoordig over zoveel kennis en vaardigheden beschikken om zeker te zijn van een succesvolle toekomst. En omdat jij als docent precies weet waar jouw leerlingen het meest bij gebaat zijn, is deze bootcamp van een dagdeel altijd maatwerk. We bespreken jouw wensen en denken graag met je mee! Zo zorgen we dat er straks een programma ligt dat je leerlingen echt verder helpt!

Van eenmalige actie tot doorlopende leerlijn

De Bootcamp Toekomst & Werk is geschikt voor leerlingen uit alle jaarlagen. Je kunt deze workshop als losse activiteit aanbieden, als onderdeel van een CKV-dag, als blok van een aantal lessen of als compleet jaarprogramma met een doorlopende leerlijn. Er is een standaardprogramma met een doorlopende leerlijn aanwezig, maar dit kan altijd worden aangepast aan de speerpunten en wensen van de school. Ook alle tussenliggende varianten zijn mogelijk.

Wij regelen alles voor je!

  • De organisatie en coördinatie van de workshop(s)
  • De ontwikkeling van uitdagende lesprogramma’s
  • Enthousiaste en gekwalificeerde creatieve professionals
  • Continuïteit: de lessen gaan altijd door
  • Constante kwaliteitsmonitoring
Meer weten over CKV Bootcamp Toekomst & Werk?

Wil je meer weten over deze CKV workshop? Neem dan contact met ons op, dan beantwoorden we je vragen. En als je wil, denken we ook graag met je mee over de mogelijkheden.