Laat je leerlingen de kracht van visualisatie ervaren tijdens de workshop Action Board Maken! Leerlingen maken een action board, waarop ze laten zien hoe ze willen dat hun leven er over een jaar uitziet. Dat maakt ze alvast bewust van hun wensen en doelen. En omdat ze het action board vervolgens op hun slaapkamer ophangen en er regelmatig naar kijken, blijven zij onbewust stappen zetten in de richting die zij willen.

Workshop Action Board Maken geeft richting aan de toekomst

 Leerlingen hebben wel degelijk invloed op hun leven, ook al hebben zij soms het gevoel dat het niet zo is. Elk moment kunnen zij nieuwe keuzes maken en hun realiteit van morgen creëren. Ze kiezen de omstandigheden niet, maar hebben altijd een keuze hoe ze reageren.
Voor het action board verzamelen zij intuïtief plaatjes die resoneren en maken ze die tot een mooie compositie. Nadat zij het action board thuis hebben opgehangen, ontvangen ze een maand en een half jaar laten mails met vragen. Zijn hun dromen uitgekomen?

Van eenmalige actie tot doorlopende leerlijn

De workshop Action Board Maken is geschikt voor leerlingen uit alle jaarlagen. Je kunt deze workshop als losse activiteit aanbieden, als onderdeel van een CKV-dag, als blok van een aantal lessen of als compleet jaarprogramma met een doorlopende leerlijn. Er is een standaardprogramma met een doorlopende leerlijn aanwezig, maar dit kan altijd worden aangepast aan de speerpunten en wensen van de school. Ook alle tussenliggende varianten zijn mogelijk.

Wij regelen alles voor je!

  • De organisatie en coördinatie van de workshop(s)
  • De ontwikkeling van uitdagende lesprogramma’s
  • Enthousiaste en gekwalificeerde creatieve professionals
  • Continuïteit: de lessen gaan altijd door
  • Constante kwaliteitsmonitoring
Meer weten over CKV workshop Action Board Maken?

Wil je meer weten over deze CKV workshop? Neem dan contact met ons op, dan beantwoorden we je vragen. En als je wil, denken we ook graag met je mee over de mogelijkheden.