CKV-lesblok? Dat is altijd maatwerk!

Of je nu één masterclass, een CKV-lesblok met een aantal workshops of voor een compleet jaar zoekt: je kunt altijd bij ons aankloppen. Een eenmalige actie is makkelijk: via de site geef je gewoon door wat jij met je leerlingen wil doen. Of je belt even. En dan regelen we dat netjes. Maar neem je een aantal lessen of een lesprogramma af, dan gaat ’t net ff anders. Dat willen we namelijk precies afstemmen op jouw wensen én op jouw school.

Een lesblok dat helemaal bij je past

Heb je interesse in een uitgebreider CKV-lesblok, dan gaan we eerst met je om tafel zitten. We spreken de doelen en wensen van de school en van de CKV-sectie. Daar stemmen we ons aanbod op af en natuurlijk zorgen we daarbij ook voor een doorlopende leerlijn. Om de lessen helemaal goed uit de verf te laten komen, zoeken we een professionele, creatieveling om de lessen te verzorgen. Iemand die perfect met jullie matcht. Vervolgens organiseren en coördineren we alles. Daar heb je dus allemaal geen omkijken naar.

Waar voor je geld

OK. Da’s allemaal leuk en aardig, maar hoe weet je nou zeker dat je waar krijgt voor je geld? Ook op dat vlak kunnen we je geruststellen. Want kwaliteit, dat is iets wat we heel belangrijk vinden. Daarom monitoren we continu ons aanbod én onze dienstverlening. En vragen we jou hoe jij het ervaart. Mocht het nodig zijn, dan sturen we direct bij. Zo weet jij zeker dat jouw CKV-lessen altijd een succes worden.

Laten we kennismaken!